contact2020-06-24T10:20:24+01:00

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op!

Ondanks het Coronavirus wordt logopedie in de praktijk gegeven. Er zijn in de praktijk maatregelen getroffen om de behandeling op veilige wijze voort te zetten.

Wanneer u, uw kind of de logopedist (milde) klachten heeft wordt de behandeling voortgezet middels telelogopedie.

Telelogopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Bel ons gerust of vul het contactformulier in wanneer u een hulpvraag heeft op logopedisch gebied.

U kunt bij Sprekend Zuidhorn een afspraak maken wanneer u een verwijzing  heeft. Maar wij zijn ook Direct Toegankelijk (DTL). Hierdoor kunt u zonder verwijzing van de huisarts/medisch specialist een afspraak maken voor logopedie. Aanmelden bij onze logopediepraktijk is zonder verplichting, na kennismaking kunt u besluiten of u de behandeling door ons wilt laten uitvoeren. Mocht het om medische redenen niet mogelijk zijn om bij onze praktijk te komen, dan kunnen wij behandelingen aan huis inplannen.

Sprekend Zuidhorn is gevestigd in Fysio Praktijkcentrum, een multidisciplinair centrum met onder andere: fysiotherapie Hooiweg, AVS Adviesbureau Voeding en Sport, Studio Stap, en Verloskundigenpraktijk West.

Wij bieden logopedische zorg voor het gehele Westerkwartier. Hieronder vallen onder andere de dorpen Leek, Marum, Tolbert, Grootegast, Grijpskerk, Zevenhuizen, Opende, Aduard, Zuidhorn, Oldehove. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (loopafstand), de fiets en de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij hebben ook Facebook. Like ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, ontwikkelingen en deel je mening met ons.

Contactformulier

Door op Verzend te drukken gaat u akkoord met ons Privacy reglement.

Arjenne Hellinga- de Jong
06 471 737 66
arjenne@sprekendzuidhorn.nl

Hooiweg 2 | 9801 AJ Zuidhorn | info@sprekendzuidhorn.nl